Tervetuloa MiniMoiden matkaan kohti selkeämpää ja onnellisempaa arkea ja elämää!

Seuraa somessa

nina@minimoiden.fi
050 3785386

Nina
 

Tarina

Nina

Olen Nina Päivinen, yrittäjä, koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen, sertifioitu LCAF-coach. Olen työskennellyt koko työurani erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä ja lisäksi olen koulutukseltani entisöinti artesaani sekä ylioppilas. Minulta löytyy työkokemusta myös keittiöiden, kodinhoito- ja kylpyhuoneiden sekä makuuhuoneiden kiintokalusteiden suunnittelusta.

Rakastan kaikkea kaunista ja vanhaa sekä sydäntä lähelläni ovat myös eläimet, remontointi ja sisustaminen. Olen myös omaishoitaja ja erityislapsen äiti sekä muistisairaan vanhemman tytär. Nämä kokemukset ovat antaneet minulle valtavan ja arvokkaan tietotaidon, jonka avulla voin auttaa myös muita näiden samojen asioiden parissa eläviä sekä heidän läheisiään.

Kuulun Suomen ammattijärjestäjät ry:n ja noudatan työssäni yhdistyksen eettisiä sääntöjä. Pyrin tuomaan ammattiryhmäämme esille eri kanavissa ja olenkin saanut antaa haastatteluja ilokseni eri sanomalehtiin, aikakausilehtiin sekä radio- ja tv-vierailuissa olen saanut olla mukana.

LCAF-coaching opinnot tulivat mukaan kuvioihin syksyllä 2020 useiden vuosien harkinnan ja unelmoinnin jälkeen. Viimein näille opinnoille löytyi aikaa ja olenkin ikionnellinen saadessani tehdä nykyään myös coachingin parissa työtäni. Coaching auttaa ratkaisukeskeisin menetelmin selkeyttämään ja löytämään ratkaisuja kunkin asiakkaan omiin tarpeisiin, lempeästi asiakasta ohjaten häntä löytämään oikeat keinot ja saavuttamaan haluamiaan tavoitteita tai asioita. Lisäksi opiskelen Joylla:a positive psychology practitioner-koulutusohjelmassa. Pyrinkin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani kouluttautumalla lisää.

MiniMoiden sai alkunsa vuosien unelmoinnin, kypsyttelyn ja pohdinnan jälkeen ja siinä yhdistyy Ninan vahva ihmistuntemus ja asiakaslähtöinen kohtaamistyyli lähes 30-vuoden työelämäkokemuksella sekä hänen kaksi pitkäaikaista unelmaa ja intohimoa, ammattijärjestäjän työ sekä ratkaisukeskeinen valmennus – coaching.

MiniMoiden tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaista hyvinvointia selkeyttämällä arkea, niin tavarahallinnan kuin mielenhallinnankin avulla. Missio on auttaa ihmisiä selkeyttämään arkea ja sitä kautta löytämään tasapainoa sekä aikaa elämälle ja siitä nauttimiselle.

MiniMoiden logo kertoo myös omaa tarinaansa. Pääset sukeltamaan poukamasta oman elämäsi tärkeimpien työkalujen, ajatuksen-tunteen-toiminnan, pariin kognitiivisen kolmion sisälle. Kolmion sivusta sinulle avautuu kokonainen saari, joka kuvastaa mieltäsi, tutkittavaksesi ja löydät itsestäsi piileviä vastauksia elämäsi pieniin ja suuriin kysymyksiin, haaveisiin, haasteisiin ja toimintaan. Opit päästämään irti sinua rajoittavista ajatusmalleista ja löytämään keinot saavuttamaan haluamasi lopputuloksen.

MiniMoiden

tekee vahvasti, mutta lempeästi, töitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen ja auttaa ihmisiä löytämään omia voimavaroja ja keinoja kukoistaa ja voida hyvin. Oli sitten kyse kodin ja tavaramäärän tai oman mielen selkeyttämisestä, tavoite on auttaa sinua löytämään onnellisuutta arkeen ja elämään.

Minulta saatkin siis jatkossa tavarahallinnan lisäksi myös coaching-palvelut tai halutessasi näitä voidaan yhdistää ja räätälöidä juuri Sinulle sopivaksi paketiksi. Kaipaat sitten apua tavarahallinnan parissa tai selkeyttämään itsellesi erilaisia elämän suuntaviivoja, tavoitteita tai toiveita coachingin avulla, löydät tarkemmat kuvaukset ja palvelut nyt kootusti MiniMoiden palvelupaketeista.

Tervetuloa siis MiniMoiden matkaan kohti selkeämpää arkea ja löytämään aikaa elämästä nauttimiselle!

Selkeyttämällä onnellisuutta arkeen ja elämään