Tervetuloa MiniMoiden matkaan kohti selkeämpää ja onnellisempaa arkea ja elämää!

Seuraa somessa

nina@minimoiden.fi
050 3785386

Nina
 

MiniMoiden coaching

MiniMoiden coaching-palvelut auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi ja viemään niitä eteenpäin, luopumaan vanhoista uskomuksista ja päästämään irti arkea rajoittavista asioista. Sertifioituna LCAF-Coachina ja valmentajanasi autan sinua ratkaisukeskeisin menetelmin etenemään askel askeleelta kohti päämäärääsi lempein, mutta tehokkain keinoin. Valmennuksessa sinä olet tärkein ja saat tilaa sinun ajatuksillesi, puheellesi ja tarpeillesi. Niiden pohjalta ohjaan ja oivallutan sinua löytämään itsellesi parhaimmat ratkaisut, juuri niihin asioihin mihin tarvitset ja kaipaat selkeytystä ja ohjausta.

Kenelle coaching sopii?

MiniMoiden coaching sopii ihmisille, jotka kaipaavat selkiyttämistä ajatuksilleen, tavoitteilleen ja elämälleen. Coaching sopii niille, jotka haluavat kehittyä ja edetä elämässä eteenpäin sekä ottaa vastuuta omasta elämästään ja oppia tuntemaan itsensä paremmin. Valmennuksen avulla voit löytää keinot voida kokonaisvaltaisesti paremmin ja saavuttaa erilaisia tavoitteita elämässäsi.

Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on ennen kaikkea itsensä arvostamista, joka hyödyttää ihan jokaista ihmistä. Coaching-valmennuksessa syntyy oivalluksia, jotka voivat jo yhden kerran jälkeen muuttaa elämän suuntaa paremmaksi ja saada valmennettavan kukoistamaan.

Mitä coaching on?

Coaching on ratkaisukeskeinen, eteenpäin vievä valmennusmuoto, jossa coach auttaa kirkastamaan ja selkeyttämään valmennettavan ajatuksia ja tavoitteita sekä auttaa luomaan selkeitä toimintasuunnitelmia niiden saavuttamiseksi. Coachingin avulla opit myös vahvistamaan omia voimavarojasi ja keskittämään tekemistäsi niihin asioihin, joiden avulla saavutat päämääräsi. Coachina minun tärkein tehtäväni onkin oivalluttaa asiakasta löytämään hänen oma potentiaalinsa ja keinot viedä itseänsä tavoitteita kohden. Coachingissa valmentaja ei neuvo asiakastaan vaan auttaa häntä erilaisten harjoituksien ja kysymyksien avulla löytämään ratkaisut itse ja oivaltamaan oleellisimmat asiat.

Valmennusta voi käyttää niin yksityiselämän kuin työelämänkin sekä organisaatioiden eri osa-alueilla. Coaching sopii erinomaisesti ryhmämuotoiseen valmennukseen, jolloin sen avulla voidaan kirkastaa esimerkiksi joukkueen/työyhteisön tavoitetta ja vahvistaa ryhmän yksilöiden osaamista ja vahvuuksia, joiden avulla kukin työskentelee kohti yhteistä tavoitetta. Coaching on erinomainen työkalu myös esimiestaitojen kehittämiseen, työhyvinvoinnin parantamiseen sekä menestymisen pohjan luomiseen.

Coaching -tekniikat

MiniMoiden-coachingissa käytetään monenlaisia eri tekniikoita kartoituksista ja analyyseistä aina visuaalisiin ja mielikuvaharjoituksiin. Myös erilaisia luovia tekniikoita, kirjoitusharjoituksia ja toiminnallisia menetelmiä hyödynnetään tapauskohtaisesti asiakasta kuunnellen. Erilaisten tekniikoiden tarkoitus on auttaa asiakasta tutkiskelemaan omia ajatuksiaan ja uskomuksia ja pyrkiä selkiyttämään mihin suuntaan hän haluaa edetä. MiniMoiden-coach muokkaa valmennuksen rakennetta jokaiselle asiakkaalle yksilölliseksi, sellaiseksi, mikä auttaa juuri kyseistä asiakasta etenemään ja saavuttamaan asetettuja tavoitteita.

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä, niin sovitaan sinun coaching-prosessillesi sopivat aikataulut!

Asiakaspalautetta