Tervetuloa MiniMoiden matkaan kohti selkeämpää ja onnellisempaa arkea ja elämää!

Seuraa somessa

nina@minimoiden.fi
050 3785386

Nina
 

Ammattijärjestäjä TavaraTaituri

TavaraTaituri

tarjoaa koulutetun ammattijärjestäjän palvelut kotitalouksille ja yrityksille. Ammattijärjestäjänä autan sinua luopumaan turhista ja ylimääräisistä tavaroista ja löytämään tilaa ja aikaa elämälle. Ammattijärjestäjän palveluiden avulla saat arkeesi selkeyttä ja toimivuutta.

Teen työtä yhdessä asiakkaan kanssa, aina asiakasta kuunnellen ja kannustaen lempeästi, mutta määrätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita. Autan sinua myös vaikeissa tilanteissa, niissä hetkissä, kun luopuminen tuntuu vaikealta tai kun et tiedä, mistä seuraavaksi jatkaa työtä eteenpäin.

Adhd-lapsen äitinä ja omaishoitajana olen saanut valtavasti hyvää oppia ja sen ansiosta pystynkin lähestymään järjestämistä myös neuropsykologisten haasteiden kanssa elävien näkökulmasta. Oman vanhemman muistisairaus on myös opettanut sen, miten järjestämisellä ja tavaroiden sijoittamisella voi helpottaa muistisairaan arkea. Ratkaisukeskeisen valmentajan koulutukseni tukee myös sinua matkallasi.

Ammattijärjestäjän palveluita voi hyödyntää myös muuttojen ja remonttien yhteydessä. Karsimalla turhat tavarat pois, voit säästää jopa tuhansia euroja esimerkiksi keittiöremonttien yhteydessä. Ole siis ajoissa yhteydessä minuun, jos suunnittelet isompia remontteja.

Ammattijärjestäjän palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia! Vuonna 2022 kotitalousvähennys nousee ammattijärjestäjän työn osalta 60%:n. Kotitalousvähennyksen maksimi on 3 500 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä.

Voit lukea Verottajan sivuilta lisää kotitalousvähennyksestä!

Kuulun Suomen ammattijärjestäjät ry:n ja noudatan työssäni yhdistyksen eettisiä ohjeita, joista tärkeimpänä on täysi vaitiolovelvollisuus.

Koulutetun ammattijärjestäjän periaatteet

Ammattijärjestäjä tekee työtä yhdessä asiakkaan kanssa, häntä tukien ja kannustaen sekä huomioiden hänen yksilölliset tarpeensa.

Mitään ei poisteta ilman asiakkaan lupaa eikä ammattijärjestäjä ota koskaan vastaan asiakkaan tavaroita itselleen.

Ammattijärjestäjä auttaa asiakaan halutessa toimittamaan turhat tavarat sekä roskat asianmukaisesti eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Asiakaspalautetta