Tervetuloa MiniMoiden matkaan kohti selkeämpää ja onnellisempaa arkea ja elämää!

Seuraa somessa

nina@minimoiden.fi
050 3785386

Nina
 

Palvelut

MiniMoiden

tarjoaa koulutetun ammattijärjestäjä TavaraTaiturin ja sertifioidun LCAF-coach palvelut, sekä yhdessä että erillisinä palveluina. Palvelut räätälöidään asiakaskohtaisesti ja näin varmistetaan yksilölliset tarpeet sekä toiveet huomioiden ja muokaten juuri oikeanlainen palvelupaketti kullekin asiakkaalle sopivaksi.

TavaraTaiturin,

koulutetun ammattijärjestäjäpalvelut ovat saatavilla Kuopion ja Pohjois-Savon alueella kotikäynteinä, mutta ovat mahdollista toteuttaa myös etänä, esimerkiksi Zoom:n välityksellä, minne tahansa päin Suomea tai maailmaa. Ammattijärjestäjän palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

MiniMoiden -coaching

ratkaisukeskeiset valmennus palvelut ovat saatavilla niin Zoom:n välityksellä kuin sovittaessa myös Kuopion keskustassa tai halutessasi, esimerkiksi kotonasi Kuopion ja Pohjois-Savon alueella. Kotikäynneistä veloitetaan kilometrikorvaus.

Tutustu palvelutarjontaamme

Coaching

MiniMoiden coaching palvelut auttaa asiakaslähtöisin menetelmin selkiyttämään tavoitteita sekä omia ajatuksia ja löytämään keinoja päästä yli haastavista tilanteista.

Ammatti-
järjestäjä

TavaraTaituri auttaa järjestämään tilaa ja aikaa elämälle. Jos kaipaat apua tavarahallintaan, mutta et tiedä mistä aloittaa? TavaraTaituri auttaa sinua selkeyttämään kotisi ja luomaan tilaa arjelle.

Kurssit &
luennot

MiniMoiden omat verkkokurssit ovat saatavilla tavarahallinnan ja coaching-aiheiden ympärille. MiniMoiden luennoi myös yrityksissä, tapahtumissa sekä vetää kursseja eri kansalaisopistoissa.

Yrityksille

MiniMoiden palvelut ovat saatavilla yrittäjille, yrityksille ja heidän henkilöstölleen, räätälöidysti toiveiden ja tarpeiden mukaan. Palveluiden avulla yrityksen toiminta selkiytyy, työteho kasvaa ja henkilöstö voi paremmin.

Kaikki palvelumme ovat saatavilla kotitalouksien lisäksi myös yrityksille, organisaatioille, yhdistyksille ja ryhmille.

Kysy tarjousta juuri teidän tarpeisiinne!